Arica

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chacalluta in Arica (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arica. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arica.
vlag van Chili
Vliegveld: Chacalluta
IATA code: ARI
ICAO code: SCAR
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10645 kilometer vliegen naar Chacalluta in Arica. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arica is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chacalluta op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chacalluta in Arica (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chacalluta in Arica (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Arica, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
light rain
25/23°C 14 km/h, SW 69% 758.31 mmHg
mon jan 30
moderate rain
24/23°C 14 km/h, WSW 75% 758.31 mmHg
tue jan 31
light rain
23/22°C 8 km/h, SW 84% 759.81 mmHg
wed feb 1
overcast clouds
25/23°C 11 km/h, WSW 74% 759.81 mmHg
thu feb 2
overcast clouds
25/23°C 16 km/h, SW 75% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.