Armidale

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Armidale in Armidale (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Armidale. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Armidale.
vlag van Australië
Vliegveld: Armidale
IATA code: ARM
ICAO code: YARM
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16395 kilometer vliegen naar Armidale in Armidale. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Armidale is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Armidale op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Armidale in Armidale (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Armidale in Armidale (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Armidale, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
light rain
21/10°C 18 km/h, ESE 38% 768.07 mmHg
fri sep 29
sky is clear
23/11°C 17 km/h, WSW 30% 768.07 mmHg
sat sep 30
sky is clear
26/14°C 16 km/h, WNW 19% 765.82 mmHg
sun oct 1
sky is clear
24/15°C 23 km/h, WNW 26% 765.07 mmHg
mon oct 2
light rain
25/13°C 15 km/h, NNE 26% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.