Armstrong

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Armstrong in Armstrong (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Armstrong. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Armstrong.
vlag van Canada
Vliegveld: Armstrong
IATA code: YYW
ICAO code: CYYW
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.flymsy.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6043 kilometer vliegen naar Armstrong in Armstrong. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Armstrong is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Armstrong op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Armstrong in Armstrong (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Armstrong in Armstrong (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Armstrong, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
overcast clouds
16/15°C 21 km/h, E 35% 762.07 mmHg
tue sep 26
overcast clouds
11/9°C 24 km/h, S 86% 762.82 mmHg
wed sep 27
sky is clear
21/13°C 15 km/h, ENE 30% 765.07 mmHg
thu sep 28
sky is clear
21/16°C 21 km/h, NNE 29% 762.07 mmHg
fri sep 29
sky is clear
23/19°C 23 km/h, SSE 38% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.