Arrecife

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lanzarote in Arrecife (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arrecife. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arrecife.
vlag van Spanje
Vliegveld: Lanzarote
IATA code: ACE
ICAO code: GCRR
Hoofdstad van Spanje: Madrid
www.aena.es

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3006 kilometer vliegen naar Lanzarote in Arrecife. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arrecife is Atlantic/Canary en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lanzarote op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lanzarote in Arrecife (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lanzarote in Arrecife (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 26, 2022 - Sun
Arrecife, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 26
light rain
22/20°C 37 km/h, NNE 66% 762.82 mmHg
mon jun 27
broken clouds
21/20°C 39 km/h, NNE 68% 765.07 mmHg
tue jun 28
broken clouds
22/20°C 41 km/h, NNE 63% 765.82 mmHg
wed jun 29
few clouds
22/21°C 41 km/h, N 67% 764.32 mmHg
thu jun 30
light rain
22/21°C 38 km/h, N 67% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.

Comments are closed.