Arusha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arusha in Arusha (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Arusha is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Arusha
IATA code: ARK
ICAO code: HTAR
www.taa.go.tz

Hoofdstad van Tanzania: Dodoma
Aantal inwoners: 41892895
vlag van Tanzania

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arusha is Africa/Dar_es_Salaam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arusha op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode TZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tanzania en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arusha in Arusha (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arusha in Arusha (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Arusha. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Arusha, TZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 1
moderate rain
26/19°C 7 km/h, ENE 54% 758.31 mmHg
wed dec 2
light rain
23/19°C 4 km/h, ENE 65% 759.06 mmHg
thu dec 3
light rain
21/18°C 5 km/h, NE 66% 760.56 mmHg
fri dec 4
moderate rain
24/19°C 6 km/h, E 54% 760.56 mmHg
sat dec 5
moderate rain
24/19°C 7 km/h, ENE 56% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.