Arusha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arusha in Arusha (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arusha. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arusha.
vlag van Tanzania
Vliegveld: Arusha
IATA code: ARK
ICAO code: HTAR
Hoofdstad van Tanzania: Dodoma
www.taa.go.tz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6878 kilometer vliegen naar Arusha in Arusha. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arusha is Africa/Dar_es_Salaam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arusha op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arusha in Arusha (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arusha in Arusha (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Arusha, TZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
moderate rain
23/18°C 11 km/h, E 63% 759.06 mmHg
thu dec 1
light rain
23/17°C 11 km/h, E 57% 759.06 mmHg
fri dec 2
light rain
26/19°C 11 km/h, ENE 40% 758.31 mmHg
sat dec 3
broken clouds
26/20°C 12 km/h, E 40% 759.06 mmHg
sun dec 4
light rain
24/19°C 12 km/h, NE 54% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tanzania

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode TZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tanzania is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tanzania te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.