Arvajheer

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arvaikheer Airport in Arvajheer (Mongolië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arvajheer. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arvajheer.

Vliegveld: Arvaikheer Airport
Plaats: Arvajheer
IATA code: AVK

Timezone
De timezone van Arvajheer is Asia/Ulaanbaatar.

Betaalmiddel
In Mongolië is de officiële munteenheid de Tugrik. Valutacode MNT.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mongolië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +976 of 00976.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arvaikheer Airport in Arvajheer (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arvaikheer Airport in Arvajheer (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Arvaikheer Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 30, 2020 - Sat
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.