Arvidsjaur

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arvidsjaur in Arvidsjaur (Zweden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arvidsjaur. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arvidsjaur.
vlag van Zweden
Vliegveld: Arvidsjaur
IATA code: AJR
ICAO code: ESNX
Hoofdstad van Zweden: Stockholm
www.arvidsjaurairport.se

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1686 kilometer vliegen naar Arvidsjaur in Arvidsjaur. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arvidsjaur is Europe/Stockholm en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arvidsjaur op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arvidsjaur in Arvidsjaur (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arvidsjaur in Arvidsjaur (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Arvidsjaur, SE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
overcast clouds
1/-10°C 16 km/h, WSW 91% 775.57 mmHg
wed mar 6
overcast clouds
-2/-9°C 5 km/h, WNW 98% 774.82 mmHg
thu mar 7
broken clouds
-1/-7°C 6 km/h, NNW 90% 771.82 mmHg
fri mar 8
overcast clouds
-3/-11°C 6 km/h, WNW 94% 771.82 mmHg
sat mar 9
scattered clouds
-4/-12°C 7 km/h, NW 90% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zweden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krona. Valutacode SEK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zweden is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zweden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +46 of 0046.