Asahikawa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Asahikawa in Asahikawa (Japan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Asahikawa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Asahikawa.
vlag van Japan
Vliegveld: Asahikawa
IATA code: AKJ
ICAO code: RJEC
Hoofdstad van Japan: Tokio

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8598 kilometer vliegen naar Asahikawa in Asahikawa. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Asahikawa is Asia/Tokyo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Asahikawa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Asahikawa in Asahikawa (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Asahikawa in Asahikawa (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Asahikawa, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
snow
-4/-8°C 16 km/h, WSW 88% 758.31 mmHg
sat dec 2
broken clouds
-2/-6°C 9 km/h, SSE 72% 763.57 mmHg
sun dec 3
overcast clouds
1/-5°C 8 km/h, SSE 93% 763.57 mmHg
mon dec 4
sky is clear
2/-2°C 6 km/h, SSE 93% 765.07 mmHg
tue dec 5
light rain
3/-0°C 13 km/h, SSW 98% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Japan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yen. Valutacode JPY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Japan is 100 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Japan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +81 of 0081.