Asau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Asau in Asau (Samoa). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Asau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Asau.
vlag van Samoa
Vliegveld: Asau
IATA code: AAU
ICAO code:
Hoofdstad van Samoa: Apia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15688 kilometer vliegen naar Asau in Asau. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Asau is Pacific/Apia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Asau op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Asau in Asau (Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Asau in Asau (Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Asău, RO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 25
light rain
19/11°C 28 km/h, WSW 43% 755.31 mmHg
sun mar 26
broken clouds
14/7°C 25 km/h, W 34% 756.06 mmHg
mon mar 27
light rain
16/11°C 21 km/h, S 40% 747.81 mmHg
tue mar 28
rain and snow
3/-0°C 24 km/h, N 48% 757.56 mmHg
wed mar 29
rain and snow
3/-0°C 24 km/h, WNW 41% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Samoa

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tala. Valutacode WST.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Samoa is 230 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Samoa te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +685 of 00685.