Assab

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Assab International in Assab (Eritrea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Assab. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Assab.
vlag van Eritrea
Vliegveld: Assab International
IATA code: ASA
ICAO code: HHSB
Hoofdstad van Eritrea: Asmara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5507 kilometer vliegen naar Assab International in Assab. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Assab is Africa/Asmara en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Assab International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Assab International in Assab (Eritrea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Assab International in Assab (Eritrea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Assab, ER
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
few clouds
33/32°C 34 km/h, NW 63% 753.06 mmHg
wed jun 29
overcast clouds
33/32°C 38 km/h, NNW 66% 753.06 mmHg
thu jun 30
overcast clouds
34/32°C 41 km/h, NNW 58% 752.31 mmHg
fri jul 1
few clouds
35/32°C 39 km/h, NNW 47% 752.31 mmHg
sat jul 2
light rain
35/32°C 37 km/h, NNW 52% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Eritrea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Nakfa. Valutacode ERN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Eritrea is 230 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Eritrea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +291 of 00291.

Comments are closed.