Ataq

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ataq in Ataq (Jemen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Ataq is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Ataq
IATA code: AXK
ICAO code: ODAT

Hoofdstad van Jemen: Sanaa
Aantal inwoners: 23495361
vlag van Jemen

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ataq is Asia/Aden en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ataq op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode YER.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jemen en stekkers hebben de code A / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +967 of 00967.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ataq in Ataq (Jemen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ataq in Ataq (Jemen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Ataq. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2020 - Wed
Ataq, YE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 2
sky is clear
26/18°C 14 km/h, SE 29% 762.07 mmHg
thu dec 3
sky is clear
26/17°C 12 km/h, SE 39% 762.07 mmHg
fri dec 4
overcast clouds
27/18°C 8 km/h, ESE 22% 760.56 mmHg
sat dec 5
scattered clouds
28/18°C 8 km/h, NNW 21% 759.06 mmHg
sun dec 6
sky is clear
29/18°C 7 km/h, N 21% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.