Atbara

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Atbara in Atbara (Soedan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Atbara. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Atbara.
vlag van Soedan
Vliegveld: Atbara
IATA code: ATB
ICAO code: HSAT
Hoofdstad van Soedan: Khartoum

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4614 kilometer vliegen naar Atbara in Atbara. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Atbara is Africa/Khartoum en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Atbara op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Atbara in Atbara (Soedan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Atbara in Atbara (Soedan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Atbara, SD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
scattered clouds
39/35°C 33 km/h, SW 20% 755.31 mmHg
fri jul 1
few clouds
39/35°C 28 km/h, SW 16% 755.31 mmHg
sat jul 2
sky is clear
39/34°C 31 km/h, SW 24% 755.31 mmHg
sun jul 3
broken clouds
38/33°C 37 km/h, SW 24% 755.31 mmHg
mon jul 4
light rain
39/31°C 36 km/h, SSW 25% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Soedan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode SDG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Soedan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Soedan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +249 of 00249.

Comments are closed.