Atbasar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Atbasar in Atbasar (Kazachstan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Atbasar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Atbasar.
vlag van Kazachstan
Vliegveld: Atbasar
IATA code: ATX
ICAO code:
Hoofdstad van Kazachstan: Astana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4203 kilometer vliegen naar Atbasar in Atbasar. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Atbasar is Asia/Almaty en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Atbasar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Atbasar in Atbasar (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Atbasar in Atbasar (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Atbasar, KZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 30
broken clouds
-16/-22°C 10 km/h, SSW 87% 772.57 mmHg
tue jan 31
broken clouds
-16/-19°C 5 km/h, S 82% 772.57 mmHg
wed feb 1
sky is clear
-14/-21°C 7 km/h, NE 79% 774.07 mmHg
thu feb 2
sky is clear
-15/-19°C 10 km/h, ENE 81% 774.07 mmHg
fri feb 3
sky is clear
-16/-20°C 9 km/h, NE 88% 776.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kazachstan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tenge. Valutacode KZT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kazachstan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kazachstan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.