Ati

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ati in Ati (Tsjaad). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ati. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ati.
vlag van Tsjaad
Vliegveld: Ati
IATA code: ATV
ICAO code:
Hoofdstad van Tsjaad: N’Djamena

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4509 kilometer vliegen naar Ati in Ati. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ati is Africa/Ndjamena en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ati op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ati in Ati (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ati in Ati (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Ati, TD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
sky is clear
32/27°C 23 km/h, ENE 12% 759.06 mmHg
sat dec 2
few clouds
35/26°C 24 km/h, E 10% 758.31 mmHg
sun dec 3
sky is clear
34/26°C 20 km/h, E 10% 757.56 mmHg
mon dec 4
broken clouds
31/26°C 22 km/h, NNE 11% 759.06 mmHg
tue dec 5
overcast clouds
31/25°C 19 km/h, NNE 10% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tsjaad

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tsjaad is 220 V en stekkers hebben de code D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tsjaad te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +235 of 00235.