Atuona

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Atuona in Atuona (Frans-Polynesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Atuona. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Atuona.
vlag van Frans-Polynesië
Vliegveld: Atuona
IATA code: AUQ
ICAO code: NTMN
Hoofdstad van Frans-Polynesië: Papeete

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14270 kilometer vliegen naar Atuona in Atuona. Een vlucht duurt ongeveer 17 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Atuona is Pacific/Marquesas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Atuona op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Atuona in Atuona (Frans-Polynesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Atuona in Atuona (Frans-Polynesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Atuona, PF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
light rain
26/26°C 34 km/h, E 75% 759.06 mmHg
mon jan 30
light rain
26/26°C 31 km/h, E 80% 759.81 mmHg
tue jan 31
light rain
26/26°C 33 km/h, E 81% 759.06 mmHg
wed feb 1
light rain
26/26°C 31 km/h, E 78% 759.06 mmHg
thu feb 2
light rain
26/26°C 32 km/h, E 77% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frans-Polynesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XPF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frans-Polynesië is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frans-Polynesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +689 of 00689.