Aurillac

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aurillac in Aurillac (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aurillac. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aurillac.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Aurillac
IATA code: AUR
ICAO code: LFLW
Hoofdstad van Frankrijk: Paris

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 842 kilometer vliegen naar Aurillac in Aurillac. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aurillac is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aurillac op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aurillac in Aurillac (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aurillac in Aurillac (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Aurillac, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
broken clouds
2/-6°C 5 km/h, NNE 67% 771.07 mmHg
mon jan 30
scattered clouds
2/1°C 9 km/h, NNW 65% 772.57 mmHg
tue jan 31
broken clouds
5/-2°C 9 km/h, NW 80% 772.57 mmHg
wed feb 1
scattered clouds
5/-2°C 8 km/h, NNW 72% 773.32 mmHg
thu feb 2
broken clouds
5/-0°C 11 km/h, NNW 79% 774.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.