Aviano

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aviano in Aviano (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aviano. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aviano.
vlag van Italië
Vliegveld: Aviano
IATA code: AVB
ICAO code: LIPA
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aviano.af.mil

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 900 kilometer vliegen naar Aviano in Aviano. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aviano is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aviano op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aviano in Aviano (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aviano in Aviano (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Aviano, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 30
overcast clouds
6/2°C 9 km/h, N 61% 763.57 mmHg
tue jan 31
sky is clear
7/2°C 8 km/h, NNW 47% 767.32 mmHg
wed feb 1
few clouds
6/2°C 7 km/h, N 55% 765.82 mmHg
thu feb 2
light rain
7/2°C 9 km/h, NNW 65% 764.32 mmHg
fri feb 3
broken clouds
8/3°C 9 km/h, NNW 43% 772.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.