Axum

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Axum in Axum (Ethiopië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Axum. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Axum.
vlag van Ethiopië
Vliegveld: Axum
IATA code: AXU
ICAO code: HAAX
Hoofdstad van Ethiopië: Addis Ababa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5201 kilometer vliegen naar Axum in Axum. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Axum is Africa/Addis_Ababa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Axum op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Axum in Axum (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Axum in Axum (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Axum, ET
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
sky is clear
22/15°C 18 km/h, E 28% 760.56 mmHg
thu feb 9
few clouds
24/15°C 26 km/h, ESE 17% 759.81 mmHg
fri feb 10
sky is clear
24/18°C 26 km/h, ESE 19% 759.81 mmHg
sat feb 11
sky is clear
25/19°C 14 km/h, SE 22% 759.81 mmHg
sun feb 12
sky is clear
26/18°C 25 km/h, SE 13% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ethiopië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Birr. Valutacode ETB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ethiopië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ethiopië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +251 of 00251.