Badin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Talhar in Badin (Pakistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Badin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Badin.
vlag van Pakistan
Vliegveld: Talhar
IATA code: BDN
ICAO code: OPTH
Hoofdstad van Pakistan: Islamabad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6125 kilometer vliegen naar Talhar in Badin. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Badin is Asia/Karachi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Talhar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Talhar in Badin (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Talhar in Badin (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Badin, PK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
sky is clear
29/21°C 16 km/h, NE 15% 762.07 mmHg
thu dec 1
few clouds
29/21°C 14 km/h, NE 12% 760.56 mmHg
fri dec 2
scattered clouds
27/21°C 15 km/h, SW 12% 759.81 mmHg
sat dec 3
sky is clear
27/22°C 11 km/h, WNW 28% 760.56 mmHg
sun dec 4
sky is clear
27/21°C 17 km/h, NE 13% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Pakistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode PKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Pakistan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Pakistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +92 of 0092.