Bagan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bagan in Bagan (Myanmar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bagan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bagan.
vlag van Myanmar
Vliegveld: Bagan
IATA code: BPE
ICAO code:
Hoofdstad van Myanmar: Nay Pyi Taw

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8000 kilometer vliegen naar Bagan in Bagan. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bagan is Asia/Rangoon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bagan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bagan in Bagan (Myanmar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bagan in Bagan (Myanmar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bagan, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
broken clouds
-22/-24°C 26 km/h, N 81% 783.82 mmHg
sun nov 27
overcast clouds
-20/-23°C 6 km/h, SSW 78% 793.57 mmHg
mon nov 28
few clouds
-20/-23°C 5 km/h, S 72% 794.32 mmHg
tue nov 29
few clouds
-19/-20°C 9 km/h, SE 71% 791.32 mmHg
wed nov 30
overcast clouds
-17/-17°C 18 km/h, E 75% 784.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Myanmar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kyat. Valutacode MMK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Myanmar is 230 V en stekkers hebben de code C / D / F/ G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Myanmar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +95 of 0095.