Bagani

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bagani in Bagani (Namibië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bagani. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bagani.
vlag van Namibië
Vliegveld: Bagani
IATA code: BQI
ICAO code:
Hoofdstad van Namibië: Windhoek

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7999 kilometer vliegen naar Bagani in Bagani. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bagani is Africa/Windhoek en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bagani op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bagani in Bagani (Namibië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bagani in Bagani (Namibië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Bagani, NG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
moderate rain
30/23°C 7 km/h, NW 61% 759.06 mmHg
fri sep 30
light rain
25/23°C 5 km/h, SW 90% 759.06 mmHg
sat oct 1
light rain
26/23°C 7 km/h, S 86% 759.06 mmHg
sun oct 2
heavy intensity rain
22/22°C 7 km/h, SSE 96% 760.56 mmHg
mon oct 3
overcast clouds
29/22°C 7 km/h, SSE 61% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Namibië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Namibië is 220 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Namibië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +264 of 00264.