Baghdad

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Baghdad International in Baghdad (Irak). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Baghdad. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Baghdad.
vlag van Irak
Vliegveld: Baghdad International
IATA code: BGW
ICAO code: ORBI
Hoofdstad van Irak: Baghdad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3784 kilometer vliegen naar Baghdad International in Baghdad. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Baghdad is Asia/Baghdad en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Baghdad International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Baghdad International in Baghdad (Irak). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Baghdad International in Baghdad (Irak). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Baghdad, IQ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
sky is clear
21/21°C 21 km/h, SW 57% 763.57 mmHg
sun nov 27
scattered clouds
22/18°C 17 km/h, N 43% 764.32 mmHg
mon nov 28
overcast clouds
22/19°C 15 km/h, N 27% 762.82 mmHg
tue nov 29
overcast clouds
22/20°C 13 km/h, N 26% 761.31 mmHg
wed nov 30
light rain
20/18°C 19 km/h, WNW 54% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Irak

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode IQD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Irak is 230 V en stekkers hebben de code C / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Irak te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +964 of 00964.