Bahia Blanca

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Comandante Espora in Bahia Blanca (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bahia Blanca. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bahia Blanca.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Comandante Espora
IATA code: BHI
ICAO code: SAZB
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12003 kilometer vliegen naar Comandante Espora in Bahia Blanca. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bahia Blanca is America/Argentina/Buenos_Aires en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Comandante Espora op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Comandante Espora in Bahia Blanca (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Comandante Espora in Bahia Blanca (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Bahía Blanca, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
sky is clear
16/10°C 34 km/h, WNW 41% 758.31 mmHg
tue jun 28
broken clouds
16/13°C 31 km/h, W 40% 760.56 mmHg
wed jun 29
overcast clouds
16/12°C 34 km/h, W 36% 756.06 mmHg
thu jun 30
overcast clouds
9/8°C 31 km/h, WSW 34% 763.57 mmHg
fri jul 1
light rain
12/9°C 25 km/h, NNW 33% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.

Comments are closed.