Bairnsdale

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bairnsdale in Bairnsdale (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bairnsdale. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bairnsdale.
vlag van Australië
Vliegveld: Bairnsdale
IATA code: BSJ
ICAO code: YBNS
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16734 kilometer vliegen naar Bairnsdale in Bairnsdale. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bairnsdale is Australia/Melbourne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bairnsdale op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bairnsdale in Bairnsdale (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bairnsdale in Bairnsdale (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bairnsdale, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
overcast clouds
23/18°C 17 km/h, SE 39% 757.56 mmHg
sun nov 27
light rain
19/12°C 18 km/h, SSE 70% 750.81 mmHg
mon nov 28
light rain
16/12°C 13 km/h, S 50% 756.06 mmHg
tue nov 29
light rain
18/10°C 18 km/h, SSE 42% 760.56 mmHg
wed nov 30
sky is clear
19/12°C 18 km/h, SSE 38% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.