Bakersfield

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Meadows Field in Bakersfield (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bakersfield. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bakersfield.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Meadows Field
IATA code: BFL
ICAO code: KBFL
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8844 kilometer vliegen naar Meadows Field in Bakersfield. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bakersfield is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Meadows Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Meadows Field in Bakersfield (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Meadows Field in Bakersfield (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
Bakersfield, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
sky is clear
30/21°C 21 km/h, NW 19% 758.31 mmHg
mon jul 4
sky is clear
30/22°C 21 km/h, NW 19% 759.06 mmHg
tue jul 5
sky is clear
33/23°C 26 km/h, NW 27% 756.81 mmHg
wed jul 6
sky is clear
34/24°C 18 km/h, NW 24% 756.81 mmHg
thu jul 7
sky is clear
36/25°C 15 km/h, WNW 17% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.