Balikesir

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Balikesir in Balikesir (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Balikesir. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Balikesir.
vlag van Turkije
Vliegveld: Balikesir
IATA code: BZI
ICAO code: LTBF
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.balikesir.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2262 kilometer vliegen naar Balikesir in Balikesir. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Balikesir is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Balikesir op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Balikesir in Balikesir (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Balikesir in Balikesir (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Balıkesir Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
overcast clouds
26/22°C 26 km/h, NNE 42% 759.81 mmHg
tue sep 26
overcast clouds
25/17°C 27 km/h, N 52% 759.06 mmHg
wed sep 27
heavy intensity rain
25/18°C 32 km/h, NNE 49% 759.81 mmHg
thu sep 28
moderate rain
23/17°C 16 km/h, N 56% 762.07 mmHg
fri sep 29
light rain
23/19°C 17 km/h, N 54% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.