Bandar Abbas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bandar Abbas in Bandar Abbas (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bandar Abbas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bandar Abbas.
vlag van Iran
Vliegveld: Bandar Abbas
IATA code: BND
ICAO code: OIKB
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5071 kilometer vliegen naar Bandar Abbas in Bandar Abbas. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bandar Abbas is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bandar Abbas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bandar Abbas in Bandar Abbas (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bandar Abbas in Bandar Abbas (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 26, 2022 - Sun
Cambarão, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 26
sky is clear
39/33°C 19 km/h, S 47% 747.06 mmHg
mon jun 27
sky is clear
34/31°C 16 km/h, SE 57% 750.06 mmHg
tue jun 28
scattered clouds
33/31°C 16 km/h, ESE 66% 750.06 mmHg
wed jun 29
sky is clear
32/31°C 18 km/h, SSE 72% 748.56 mmHg
thu jun 30
overcast clouds
32/31°C 15 km/h, SSE 67% 747.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.

Comments are closed.