Bandar Seri Begawan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bandar Seri Begwan International Airport in Bandar Seri Begawan (Brunei). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bandar Seri Begawan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bandar Seri Begawan.
vlag van Brunei
Vliegveld: Bandar Seri Begwan International Airport
IATA code: BWN
ICAO code: WBSB
Hoofdstad van Brunei: Bandar Seri Begawan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10913 kilometer vliegen naar Bandar Seri Begwan International Airport in Bandar Seri Begawan. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bandar Seri Begawan is Asia/Brunei en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bandar Seri Begwan International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bandar Seri Begwan International Airport in Bandar Seri Begawan (Brunei). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bandar Seri Begwan International Airport in Bandar Seri Begawan (Brunei). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
Brunei Town, BN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
moderate rain
29/26°C 9 km/h, NNW 73% 757.56 mmHg
thu dec 7
light rain
30/26°C 9 km/h, NW 70% 757.56 mmHg
fri dec 8
moderate rain
29/26°C 10 km/h, WNW 74% 758.31 mmHg
sat dec 9
light rain
29/27°C 13 km/h, NNE 69% 757.56 mmHg
sun dec 10
moderate rain
29/26°C 8 km/h, SW 76% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brunei

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brunei is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brunei te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +673 of 00673.