Bandar Seri Begawan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bandar Seri Begwan International Airport in Bandar Seri Begawan (Brunei). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Bandar Seri Begawan is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Bandar Seri Begwan International Airport
IATA code: BWN
ICAO code: WBSB

Hoofdstad van Brunei: Bandar Seri Begawan
Aantal inwoners: 395027
vlag van Brunei

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bandar Seri Begawan is Asia/Brunei en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bandar Seri Begwan International Airport op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brunei en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +673 of 00673.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bandar Seri Begwan International Airport in Bandar Seri Begawan (Brunei). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bandar Seri Begwan International Airport in Bandar Seri Begawan (Brunei). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Bandar Seri Begawan. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Brunei Town, BN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 5
moderate rain
31/26°C 7 km/h, W 62% 756.06 mmHg
sun dec 6
moderate rain
26/26°C 15 km/h, SSW 84% 757.56 mmHg
mon dec 7
light rain
29/27°C 4 km/h, ENE 66% 757.56 mmHg
tue dec 8
overcast clouds
30/27°C 4 km/h, NE 66% 757.56 mmHg
wed dec 9
light rain
30/27°C 4 km/h, NE 68% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.