Bandon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van State in Bandon (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bandon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bandon.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: State
IATA code: BDY
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8339 kilometer vliegen naar State in Bandon. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bandon is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van State op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld State in Bandon (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld State in Bandon (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Bandon, IE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
moderate rain
11/9°C 48 km/h, SSW 91% 752.31 mmHg
wed mar 22
moderate rain
10/7°C 46 km/h, SSW 86% 743.31 mmHg
thu mar 23
light rain
10/4°C 38 km/h, SW 87% 740.31 mmHg
fri mar 24
light rain
10/8°C 39 km/h, WSW 84% 743.31 mmHg
sat mar 25
light rain
11/4°C 40 km/h, W 61% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.