Banjarmasin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sjamsudin Noor in Banjarmasin (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Banjarmasin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Banjarmasin.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Sjamsudin Noor
IATA code: BDJ
ICAO code: WRBB
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11657 kilometer vliegen naar Sjamsudin Noor in Banjarmasin. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Banjarmasin is Asia/Makassar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sjamsudin Noor op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sjamsudin Noor in Banjarmasin (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sjamsudin Noor in Banjarmasin (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Banjarmasin, ID
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
light rain
32/26°C 6 km/h, S 61% 756.81 mmHg
wed mar 22
moderate rain
26/24°C 6 km/h, SSE 91% 756.81 mmHg
thu mar 23
light rain
32/26°C 10 km/h, S 57% 756.06 mmHg
fri mar 24
moderate rain
30/25°C 5 km/h, WNW 75% 757.56 mmHg
sat mar 25
moderate rain
30/25°C 6 km/h, ENE 73% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.