Banjul

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yundum International in Banjul (Gambia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Banjul is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Yundum International
IATA code: BJL
ICAO code: GBYD
www.gambia.gm

Hoofdstad van Gambia: Banjul
Aantal inwoners: 1593256
vlag van Gambia

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Banjul is Africa/Banjul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yundum International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dalasi. Valutacode GMD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Gambia en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +220 of 00220.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yundum International in Banjul (Gambia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yundum International in Banjul (Gambia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Banjul. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
City of Banjul, GM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
sky is clear
29/26°C 9 km/h, N 43% 760.56 mmHg
sat dec 5
sky is clear
28/26°C 11 km/h, N 46% 760.56 mmHg
sun dec 6
scattered clouds
28/26°C 11 km/h, N 42% 759.06 mmHg
mon dec 7
scattered clouds
28/26°C 14 km/h, NE 38% 760.56 mmHg
tue dec 8
broken clouds
29/26°C 12 km/h, NNE 37% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.