Banjul

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yundum International in Banjul (Gambia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Banjul. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Banjul.
vlag van Gambia
Vliegveld: Yundum International
IATA code: BJL
ICAO code: GBYD
Hoofdstad van Gambia: Banjul
www.gambia.gm

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4734 kilometer vliegen naar Yundum International in Banjul. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Banjul is Africa/Banjul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yundum International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yundum International in Banjul (Gambia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yundum International in Banjul (Gambia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
City of Banjul, GM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
light rain
28/26°C 22 km/h, WNW 74% 760.56 mmHg
fri jul 1
overcast clouds
27/26°C 25 km/h, WNW 76% 759.81 mmHg
sat jul 2
few clouds
27/26°C 25 km/h, WNW 71% 760.56 mmHg
sun jul 3
light rain
27/26°C 23 km/h, WNW 71% 760.56 mmHg
mon jul 4
moderate rain
26/26°C 18 km/h, SW 73% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Gambia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dalasi. Valutacode GMD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Gambia is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Gambia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +220 of 00220.

11 Responses to “Banjul”

  1. gay dating site: bluee

    gay dating long term relationship oriented guys into spanish https://gaypridee.com/

Comments are closed.