Bantry

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bantry Aerodrome in Bantry (Ierland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bantry. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bantry.

Vliegveld: Bantry Aerodrome
Plaats: Bantry
IATA code: BYT

Timezone
De timezone van Bantry is Europe/Dublin.

Betaalmiddel
In Ierland is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ierland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +353 of 00353.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bantry Aerodrome in Bantry (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bantry Aerodrome in Bantry (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Bantry Aerodrome. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 19, 2019 - Tue
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.