Barra Do Garcas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Barra Do Garcas in Barra Do Garcas (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Barra Do Garcas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Barra Do Garcas.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Barra Do Garcas
IATA code: BPG
ICAO code: SBBW
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9350 kilometer vliegen naar Barra Do Garcas in Barra Do Garcas. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Barra Do Garcas is America/Cuiaba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Barra Do Garcas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Barra Do Garcas in Barra Do Garcas (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Barra Do Garcas in Barra Do Garcas (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Barra do Garças, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri mar 24
light rain
29/23°C 10 km/h, E 62% 761.31 mmHg
sat mar 25
few clouds
30/22°C 10 km/h, ENE 59% 760.56 mmHg
sun mar 26
sky is clear
30/23°C 9 km/h, E 53% 761.31 mmHg
mon mar 27
moderate rain
31/23°C 11 km/h, E 58% 759.81 mmHg
tue mar 28
light rain
28/23°C 5 km/h, ENE 70% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.