Barranca De Upia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Barranca De Upia in Barranca De Upia (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Barranca De Upia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Barranca De Upia.
vlag van Colombia
Vliegveld: Barranca De Upia
IATA code: BAC
ICAO code:
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8772 kilometer vliegen naar Barranca De Upia in Barranca De Upia. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Barranca De Upia is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Barranca De Upia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Barranca De Upia in Barranca De Upia (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Barranca De Upia in Barranca De Upia (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 26, 2022 - Sun
Barranca de Upía, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 26
light rain
21/19°C 9 km/h, SW 97% 762.82 mmHg
mon jun 27
light rain
27/21°C 6 km/h, SSE 69% 761.31 mmHg
tue jun 28
light rain
27/22°C 5 km/h, NNW 73% 761.31 mmHg
wed jun 29
light rain
24/22°C 6 km/h, S 85% 762.07 mmHg
thu jun 30
moderate rain
27/22°C 9 km/h, S 74% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.

Comments are closed.