Barreiras

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Barreiras in Barreiras (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Barreiras. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Barreiras.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Barreiras
IATA code: BRA
ICAO code: SNBR
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8590 kilometer vliegen naar Barreiras in Barreiras. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Barreiras is America/Bahia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Barreiras op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Barreiras in Barreiras (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Barreiras in Barreiras (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Barreiras, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
light rain
25/21°C 12 km/h, NNW 78% 759.81 mmHg
sun nov 27
moderate rain
22/22°C 8 km/h, NW 92% 759.06 mmHg
mon nov 28
moderate rain
26/21°C 9 km/h, NNW 66% 756.06 mmHg
tue nov 29
light rain
28/21°C 10 km/h, NNW 61% 754.56 mmHg
wed nov 30
moderate rain
27/22°C 11 km/h, N 72% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.