Barrie-Orillia

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lake Simcoe in Barrie-Orillia (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Barrie-Orillia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Barrie-Orillia.

Vliegveld: Lake Simcoe
Plaats: Barrie-Orillia
IATA code: YLS

Timezone
De timezone van Barrie-Orillia is America/Toronto.

Betaalmiddel
In Canada is de officiële munteenheid de Canadese dollar. Valutacode CAD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lake Simcoe in Barrie-Orillia (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lake Simcoe in Barrie-Orillia (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Lake Simcoe. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2020 - Tue
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.