Baruun-Urt

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Baruun-Urt in Baruun-Urt (Mongolië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Baruun-Urt is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Baruun-Urt
IATA code: UUN
ICAO code: ZMBU

Hoofdstad van Mongolië: Ulan Bator
Aantal inwoners: 3086918
vlag van Mongolië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Baruun-Urt is Asia/Choibalsan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Baruun-Urt op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tugrik. Valutacode MNT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mongolië en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +976 of 00976.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Baruun-Urt in Baruun-Urt (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Baruun-Urt in Baruun-Urt (Mongolië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Baruun-Urt. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 25, 2020 - Wed
Baruun-Urt, MN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 25
light snow
-11/-14°C 7 km/h, N 91% 777.82 mmHg
thu nov 26
overcast clouds
-11/-16°C 8 km/h, E 87% 780.07 mmHg
fri nov 27
sky is clear
-14/-17°C 11 km/h, WNW 87% 783.82 mmHg
sat nov 28
sky is clear
-15/-16°C 17 km/h, WSW 88% 780.82 mmHg
sun nov 29
sky is clear
-14/-16°C 13 km/h, W 89% 779.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.