Basco

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Basco in Basco (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Basco. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Basco.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: Basco
IATA code: BSO
ICAO code: RPUO
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9914 kilometer vliegen naar Basco in Basco. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Basco is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Basco op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Basco in Basco (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Basco in Basco (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Basco, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 25
moderate rain
26/26°C 29 km/h, ESE 82% 760.56 mmHg
sun mar 26
light rain
26/25°C 24 km/h, NE 78% 759.81 mmHg
mon mar 27
light rain
24/24°C 38 km/h, NE 80% 761.31 mmHg
tue mar 28
light rain
25/25°C 30 km/h, ENE 76% 762.07 mmHg
wed mar 29
light rain
25/25°C 33 km/h, E 78% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.