Basse Terre

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Baillif in Basse Terre (Guadeloupe). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Basse Terre. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Basse Terre.
vlag van Guadeloupe
Vliegveld: Baillif
IATA code: BBR
ICAO code:
Hoofdstad van Guadeloupe: Basse-Terre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7015 kilometer vliegen naar Baillif in Basse Terre. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Basse Terre is America/Guadeloupe en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Baillif op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Baillif in Basse Terre (Guadeloupe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Baillif in Basse Terre (Guadeloupe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Basse-Terre, GP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
light rain
29/27°C 29 km/h, E 71% 762.07 mmHg
tue jun 28
light rain
28/26°C 27 km/h, E 74% 762.82 mmHg
wed jun 29
light rain
27/26°C 30 km/h, E 76% 763.57 mmHg
thu jun 30
light rain
27/26°C 28 km/h, E 76% 762.07 mmHg
fri jul 1
light rain
28/26°C 22 km/h, ENE 72% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guadeloupe

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guadeloupe is 230 V en stekkers hebben de code C / D / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guadeloupe te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +590 of 00590.

Comments are closed.