Batsfjord

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Batsfjord in Batsfjord (Noorwegen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Batsfjord. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Batsfjord.
vlag van Noorwegen
Vliegveld: Batsfjord
IATA code: BJF
ICAO code: ENBS
Hoofdstad van Noorwegen: Oslo
www.avinor.no

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2387 kilometer vliegen naar Batsfjord in Batsfjord. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Batsfjord is Europe/Oslo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Batsfjord op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Batsfjord in Batsfjord (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Batsfjord in Batsfjord (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Båtsfjord, NO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
scattered clouds
-3/-1°C 35 km/h, SSW 86% 767.32 mmHg
sun nov 27
overcast clouds
-1/1°C 38 km/h, SW 88% 767.32 mmHg
mon nov 28
overcast clouds
2/2°C 33 km/h, SW 86% 768.07 mmHg
tue nov 29
overcast clouds
2/1°C 38 km/h, SW 82% 771.07 mmHg
wed nov 30
overcast clouds
1/0°C 35 km/h, SW 87% 773.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noorwegen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noorwegen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noorwegen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.