Batsfjord

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Batsfjord in Batsfjord (Noorwegen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Batsfjord. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Batsfjord.
vlag van Noorwegen
Vliegveld: Batsfjord
IATA code: BJF
ICAO code: ENBS
Hoofdstad van Noorwegen: Oslo
www.avinor.no

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2387 kilometer vliegen naar Batsfjord in Batsfjord. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Batsfjord is Europe/Oslo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Batsfjord op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Batsfjord in Batsfjord (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Batsfjord in Batsfjord (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Båtsfjord, NO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
broken clouds
20/20°C 29 km/h, SSW 57% 768.07 mmHg
wed jun 29
broken clouds
23/22°C 25 km/h, SW 55% 762.82 mmHg
thu jun 30
light rain
16/9°C 31 km/h, WNW 81% 763.57 mmHg
fri jul 1
scattered clouds
12/12°C 18 km/h, ESE 68% 767.32 mmHg
sat jul 2
broken clouds
20/21°C 23 km/h, SSW 58% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noorwegen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noorwegen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noorwegen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.

Comments are closed.