Battambang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Battambang in Battambang (Cambodja). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Battambang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Battambang.
vlag van Cambodja
Vliegveld: Battambang
IATA code: BBM
ICAO code: VDBG
Hoofdstad van Cambodja: Phnom Penh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9418 kilometer vliegen naar Battambang in Battambang. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Battambang is Asia/Phnom_Penh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Battambang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Battambang in Battambang (Cambodja). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Battambang in Battambang (Cambodja). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Battambang, KH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 1
light rain
30/25°C 17 km/h, ESE 61% 759.06 mmHg
fri dec 2
light rain
29/24°C 11 km/h, E 65% 758.31 mmHg
sat dec 3
light rain
27/24°C 12 km/h, NE 76% 758.31 mmHg
sun dec 4
light rain
28/23°C 21 km/h, E 71% 758.31 mmHg
mon dec 5
light rain
29/26°C 16 km/h, E 66% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cambodja

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Riels. Valutacode KHR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cambodja is 230 V en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cambodja te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +855 of 00855.