Batumi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Batum in Batumi (Georgië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Batumi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Batumi.
vlag van Georgië
Vliegveld: Batum
IATA code: BUS
ICAO code: UGSB
Hoofdstad van Georgië: Tbilisi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2997 kilometer vliegen naar Batum in Batumi. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Batumi is Asia/Tbilisi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Batum op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Batum in Batumi (Georgië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Batum in Batumi (Georgië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Batumi, GE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
few clouds
24/22°C 13 km/h, SE 44% 758.31 mmHg
wed sep 28
few clouds
26/21°C 16 km/h, SW 67% 756.06 mmHg
thu sep 29
scattered clouds
26/22°C 12 km/h, SSE 45% 757.56 mmHg
fri sep 30
sky is clear
25/22°C 10 km/h, E 53% 761.31 mmHg
sat oct 1
sky is clear
25/21°C 10 km/h, SE 52% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Georgië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lari. Valutacode GEL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Georgië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Georgië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +995 of 00995.