Bauchi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bauchi in Bauchi (Nigeria). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bauchi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bauchi.
vlag van Nigeria
Vliegveld: Bauchi
IATA code: BCU
ICAO code:
Hoofdstad van Nigeria: Abuja

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4686 kilometer vliegen naar Bauchi in Bauchi. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bauchi is Africa/Lagos en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bauchi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bauchi in Bauchi (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bauchi in Bauchi (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Bauchi, NG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
broken clouds
32/24°C 11 km/h, SE 38% 758.31 mmHg
wed jun 29
moderate rain
33/23°C 20 km/h, ESE 41% 758.31 mmHg
thu jun 30
moderate rain
33/23°C 17 km/h, E 42% 757.56 mmHg
fri jul 1
heavy intensity rain
27/23°C 11 km/h, SSW 67% 759.81 mmHg
sat jul 2
light rain
32/24°C 8 km/h, NW 44% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nigeria

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Naira. Valutacode NGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nigeria is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nigeria te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +234 of 00234.

Comments are closed.