Beira

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Beira in Beira (Mozambique). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Beira. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Beira.
vlag van Mozambique
Vliegveld: Beira
IATA code: BEW
ICAO code: FQBR
Hoofdstad van Mozambique: Maputo
www.aeroportos.co.mz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8532 kilometer vliegen naar Beira in Beira. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Beira is Africa/Maputo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Beira op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Beira in Beira (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Beira in Beira (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
Beira, MZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
light rain
23/19°C 12 km/h, ENE 75% 768.82 mmHg
mon jul 4
sky is clear
23/19°C 11 km/h, ESE 68% 768.07 mmHg
tue jul 5
sky is clear
22/19°C 10 km/h, E 70% 768.07 mmHg
wed jul 6
sky is clear
22/19°C 11 km/h, E 65% 767.32 mmHg
thu jul 7
sky is clear
22/19°C 12 km/h, SSE 68% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mozambique

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Metical. Valutacode MZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mozambique is 220 V en stekkers hebben de code C / F / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mozambique te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +258 of 00258.