Bejaia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bejaia in Bejaia (Algerije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bejaia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bejaia.
vlag van Algerije
Vliegveld: Bejaia
IATA code: BJA
ICAO code: DAAE
Hoofdstad van Algerije: Algiers
www.egsa-alger.dz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1730 kilometer vliegen naar Bejaia in Bejaia. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bejaia is Africa/Algiers en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bejaia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bejaia in Bejaia (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bejaia in Bejaia (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Béjaïa, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
sky is clear
25/22°C 8 km/h, NNE 64% 763.57 mmHg
wed jun 29
light rain
26/24°C 16 km/h, ENE 66% 759.81 mmHg
thu jun 30
light rain
28/31°C 29 km/h, SSW 69% 757.56 mmHg
fri jul 1
overcast clouds
28/24°C 14 km/h, WNW 70% 761.31 mmHg
sat jul 2
sky is clear
28/26°C 12 km/h, ENE 72% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Algerije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode DZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Algerije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Algerije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +213 of 00213.

Comments are closed.