Belize City

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Municipal in Belize City (Belize). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Belize City is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Municipal
IATA code: TZA
ICAO code:

Hoofdstad van Belize: Belmopan
Aantal inwoners: 314522
vlag van Belize

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Belize City is America/Belize en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Municipal op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Belize en stekkers hebben de code B / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +501 of 00501.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Municipal in Belize City (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Municipal in Belize City (Belize). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Belize City. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Belize City, BZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 3
moderate rain
26/24°C 4 km/h, E 79% 761.31 mmHg
fri dec 4
moderate rain
26/24°C 14 km/h, WNW 81% 761.31 mmHg
sat dec 5
light rain
26/25°C 14 km/h, NW 81% 762.07 mmHg
sun dec 6
light rain
26/25°C 6 km/h, NW 84% 760.56 mmHg
mon dec 7
light rain
25/24°C 11 km/h, WNW 84% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.