Bella Union

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bella Union in Bella Union (Uruguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bella Union. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bella Union.
vlag van Uruguay
Vliegveld: Bella Union
IATA code: BUV
ICAO code:
Hoofdstad van Uruguay: Montevideo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10971 kilometer vliegen naar Bella Union in Bella Union. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bella Union is America/Montevideo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bella Union op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bella Union in Bella Union (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bella Union in Bella Union (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Bella Union, UY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
broken clouds
17/15°C 29 km/h, ESE 70% 759.06 mmHg
tue sep 26
moderate rain
15/12°C 30 km/h, S 94% 756.06 mmHg
wed sep 27
sky is clear
17/10°C 31 km/h, S 59% 764.32 mmHg
thu sep 28
sky is clear
18/13°C 19 km/h, E 56% 762.82 mmHg
fri sep 29
sky is clear
20/16°C 19 km/h, SSE 63% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Uruguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode UYU.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Uruguay is 220 V en stekkers hebben de code C / F / I / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Uruguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +598 of 00598.