Bellaire

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Antrim County in Bellaire (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bellaire. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bellaire.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Antrim County
IATA code: ACB
ICAO code: KACB
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6224 kilometer vliegen naar Antrim County in Bellaire. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bellaire is America/Detroit en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Antrim County op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Antrim County in Bellaire (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Antrim County in Bellaire (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Bellaire, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
light rain
23/22°C 26 km/h, SE 83% 762.07 mmHg
fri mar 31
light rain
29/23°C 27 km/h, SSW 48% 760.56 mmHg
sat apr 1
broken clouds
30/24°C 12 km/h, ESE 13% 764.32 mmHg
sun apr 2
light rain
25/22°C 23 km/h, S 77% 760.56 mmHg
mon apr 3
broken clouds
31/23°C 23 km/h, S 47% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.