Bellona

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bellona in Bellona (Salomonseilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bellona. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bellona.
vlag van Salomonseilanden
Vliegveld: Bellona
IATA code: BNY
ICAO code: AGGB
Hoofdstad van Salomonseilanden: Honiara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14935 kilometer vliegen naar Bellona in Bellona. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bellona is Pacific/Guadalcanal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bellona op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bellona in Bellona (Salomonseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bellona in Bellona (Salomonseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bellona, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
heavy intensity rain
9/10°C 24 km/h, NE 88% 761.31 mmHg
sun nov 27
scattered clouds
14/8°C 18 km/h, NE 58% 767.32 mmHg
mon nov 28
overcast clouds
11/9°C 8 km/h, NE 59% 762.82 mmHg
tue nov 29
light rain
11/10°C 18 km/h, NE 69% 757.56 mmHg
wed nov 30
moderate rain
10/10°C 22 km/h, NE 78% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Salomonseilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode SBD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Salomonseilanden is 220 V en stekkers hebben de code G/I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Salomonseilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +677 of 00677.