Belmullet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Belmullet in Belmullet (Ierland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Belmullet. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Belmullet.
vlag van Ierland
Vliegveld: Belmullet
IATA code: BLY
ICAO code: EIBT
Hoofdstad van Ierland: Dublin

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1003 kilometer vliegen naar Belmullet in Belmullet. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Belmullet is Europe/Dublin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Belmullet op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Belmullet in Belmullet (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Belmullet in Belmullet (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Belmullet, IE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
moderate rain
13/11°C 74 km/h, SSW 91% 750.06 mmHg
sun nov 27
moderate rain
10/10°C 62 km/h, SW 80% 749.31 mmHg
mon nov 28
light rain
10/10°C 43 km/h, WNW 68% 759.81 mmHg
tue nov 29
light rain
9/7°C 19 km/h, ESE 77% 765.07 mmHg
wed nov 30
light rain
9/9°C 19 km/h, SE 83% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ierland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ierland is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ierland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +353 of 00353.