Belmullet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Belmullet in Belmullet (Ierland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Belmullet. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Belmullet.
vlag van Ierland
Vliegveld: Belmullet
IATA code: BLY
ICAO code: EIBT
Hoofdstad van Ierland: Dublin

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1003 kilometer vliegen naar Belmullet in Belmullet. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Belmullet is Europe/Dublin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Belmullet op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Belmullet in Belmullet (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Belmullet in Belmullet (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 29, 2022 - Wed
Belmullet, IE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 29
light rain
13/12°C 30 km/h, WNW 83% 755.31 mmHg
thu jun 30
light rain
13/13°C 21 km/h, WNW 83% 758.31 mmHg
fri jul 1
moderate rain
13/13°C 32 km/h, S 89% 758.31 mmHg
sat jul 2
light rain
13/13°C 28 km/h, NW 80% 762.07 mmHg
sun jul 3
light rain
13/13°C 24 km/h, WSW 86% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ierland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ierland is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ierland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +353 of 00353.

Comments are closed.